Ana içeriğe atla

Onlywire nedir? nasıl kullanılır?

Bir WordPress eklentisi olan (SNAP) Social Network Auto Poster mantığı ile çalışan bir wordpress eklentisidir Onlywire

aynı zamanda Onlywire, Onlywire.com üzerinden de aynı işlemleri yapabilmeyi sağlamaktadır.

Onlywire NEDİR


internet üzerinde bir süre sosyal imleme ve sosyal medya sitesi var, yeni girdiğiniz konuyu hepsinde paylaşmak çok uzun bir süre demek… İşte Onlywire.com bu işi sizin için hallediyor. Siteye girip ücretsiz bir hesap alıyorsunuz, social medias bölümünden sahip olduğunuz hesapların bilgilerini giriyorsunuz böylece sitenize ne zaman yazı atarsanız onlywire sizin için otomatik olarak bu yazıyı bütün hesaplarınızda paylaşıyor. Hatta wordpress kullanıyorsanız eklentilerde “onlywire” diye aratarak attığınız konuların sizin tarafınızdan değil wordpress tarafından otomatik olarak paylaşılmasını dahi sağlayabilirsiniz. Siteyi kullanma konusunda bilgilendirme videosunu sitesinde olmasına rağmen burayada koyuyoruz, ingilizce anlatım olsada görsel olarak herşeyi anlamanıza yetecektir.

Onlywire nasıl kullanılır ?


siteye eklediğiniz web içeriğinizi 30 farklı sosyal imleme sitesine sizin yerinize otomatik olarak ekleyen bir site. Siteye üye olup, normal imleme siteleri gibi kendi içeriğinizi ekleyebiliyorsunuz. WordPress kullanıcıları için Özgür Koca, site hakkında bilgi verdiği gibi yayımladığınız yazıları otomatik olarak bu siteye, dolayısıyla da onlarca sosyal imleme sitesine eklenmesini sağlayan bir eklentiyi geliştirmiş. Eklenti ile yazılarınız otomatik olarak OnlyWire sitesine ekleniyor, eklenen yazıları da liste olarak eklentinin yönetim panelinde görebiliyorsunuz. Eklentiyi indirmek ve eklentiyle ilgili bilgi almak için tıklayınız.

OnlyWire.com


OnlyWire.com web içeriğinizin yukarıda gördüğünüz sosyal imleme (social bookmarking) sitelerinde yayınlanmasını sağlıyor. Normal yollarla bir imleme sitesinde web bağlantınızı yayınlamak için 2 dakika zaman ayırdığınızı varsayarsak, tüm imleme sitelerinde içeriğinizi yayınlamak 1 saatinizi alabilir. OnlyWire sitesi sizi bu zahmetten kurtarıyor.

OnlyWire.com’a üye olup bir kereliğine hesap bilgilerinizi (imleme sitelerinin kullanıcı adı ve parolası) kaydettikten sonra, sadece 2 dakikada web içeriğinizin 30 ayrı sosyal imleme sitesinde yayınlamasını sağlamış oluyorsunuz. OnlyWire kendi altyapısını kullanarak kısa süre içinde içeriğinizi ilgili imleme sitelerine göndererek internette yayınlanmasını sağlıyor. OnlyWire işleminin sonunda, eposta adresinize bir sonuç raporu da yolluyor. İçeriğinizin yayınlandığı imleme siteleri de, hem içeriğinize göre size ziyaretçi gönderiyor hem de geri bağlantı sağlamış oluyor.



OnlyWire sitesi: Hesapların tanımladığı sayfa


Web trafiği için geri bağlantıların (backlinks) yani diğer sitelerden sizin sitenize verilen bağlantıların önemi büyük. Özellikle google pagerank değerinizi hesaplarken sahip olduğunuz geri bağlantıların sayısına ve kalitesine çok önem veririyor

OnlyWire sitesi için ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki türüyelik var. Ücretsiz üyelikte günlük 5 gönderim hakkına sahipsiniz ayrıca OnlyWire yaygınlaşabilmek için “Bookmark Share” düğmesini sitenize koymanızı talep ediyor. Ücretli seçenekte böyle bir zorunluluk olmazken, aylık $2.49 veya yıllık $24.99 ödemeniz gerekiyor. Eğer günlük 5 gönderim sınırı size yetiyorsa ücretli üye olmanıza gerek yok.


Onlywire nedir? nasıl kullanılır?

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

themeforest Multinews - Multi-purpose Wordpress News,Magazine theme free download

Multinews - Multi-purpose Wordpress News,Magazine Item Details Comments Support Live Preview Screenshots   Facebook   Google Plus   Twitter   Pinterest Multinews is News/Magazine wordpress theme with very beautiful design, You can use Multinews for Magazine, newspaper and blog, Multinews has many unique features such as Flipping magazine, Beautiful mega menus, a lot of Layouts options, Ajax Live search, Author Timeline, popular plugins integrated ( Woocommerce, bbPress, Ad Rotate, MailPoet Newsletters, Contact form 7 and much more). Multinews is best choice to create a Beautiful & Powerful News/magazine/blog website The Latest version is 1.7.2 –  Changelog More Features Fully Responsive design  – with custom responsive navigation menu support icons and colos, every single element is adapt Page Builder  – Very powerful and easy to use allow you to create a very complex layouts in seconds also it has a front-end build

wordpress forum teması

KLEO – Next level Premium WordPress Theme http://themeforest.net/item/kleo-next-level-premium-wordpress-theme/6776630?ref=panteist KLEO - Sonraki seviye Premium WordPress Tema Ürün Detayları Yorumlar Destek Canlı Önizleme Ekran       KLEO - Next Level Premium WordPress Tema Son derece esnek, Tamamen özelleştirilebilir Wordpress Çok Amaçlı tema zorlu ihtiyaçlarına uygun. Artık müthiş bir web sitesi oluşturmak için profesyonel bir geliştirici veya tasarımcı olması gerekir.  Kolayca çarpıcı topluluk, şirket sunumu veya üyelik web sitesi oluşturmak.  Hayal gücünüzü vahşi çalışmasına izin ve hayallerinizdeki sitesi oluşturmak.  KLEO başlamak için tüm araçlara sahiptir. KLEO SON WORDPRESS 4.0 VE BUDDYPRESS 2.1 ILE UYUMLUDUR             Diğer Özellikler HTML5 ve CSS3 ve jQuery powered Kutulu ve Geniş versiyonları Tema kurulum talimatları (adım adım) Kolayca Sayfa Builder ile sayfaları oluşturmak  - Gerekli Hayır HTML becerileri Ço