Ana içeriğe atla

SEO Ajansı Türkiye



SEO Ajansı Türkiye başlıklı yazımızda Türkiye’de bulunan SEO hizmeti sağlayan firmalar hakkında kısaca bilgiler vermek istedik.


SEO Ajansları belirli bir anahtar kelimeler üzerinde web sitelerini arama motorlarında üst sıralara yükselmesi için hizmet sağlayan firmalara verilen bir ünvandır. SEO Ajansları genellikle Google temelli çalışmaktadır. www.google.com.tr adresinde yapılan aramalarda müşterilerini üst sıralara çıkarmak için hizmet verirler.


SEO Ajansı Nasıl Bulunur ?


SEO Ajansı bulurken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar vardır. Kısaca bunlardan bahsetmek gerekirse ;


Bilindiği gibi SEO Ajansı ararken dışarı çıkıp sokak sokak SEO ajansı arama gibi bir düşünceniz olamaz. SEO Ajansları internet üzerinden araştırılıp bulunan firmalardır. Ön araştırma sonucu oluşan güven duygusu sonrası firma ile iletişime geçilip çalışmalar başlatılır. İşte bu durumda hangi firmaya güveneceğiniz, nasıl firmalar tercih etmeniz konusunda sizlere ufak tüyolar vermek istedik.


Sabit Telefon Numarası


SEO Ajansı olarak hizmet veren bir firmanın mutlaka sabit telefonu vardır. Sabit telefonu olmayan firmalar bu işi ya freelance olarak üstlenir veya aracı bir kurumdur. Herhangi bir problem sonrasında karşınızda muhatap bulmak için mutlaka sabit telefonu olan bir firma tercih ediniz.


İletişim Adresi


Resmi olarak faal olarak hizmet veren bir firmanın mutlaka iletişim adresi mevcuttur. İletişim sayfasına gelindiğinde sizlere sadece mail üzerinden hizmet veren firmaları tercih etmeyin. Bu tür firmalar merdiven altı dediğimiz gizli kapaklı iş yapan firmalardır.


Kurumsallık


Firmanın web sitesine girdiğinizde orada bir kurumsallık arayın. Sadece reklam amaçlı müşteriyi çekerek onu satın alma sayfasına yönlendiren bir tasarıma sahip firmalardan kaçının.


Firmayı Google’de Arayın


Firmanın nasıl bir hizmet verdiği hakkında Google’de araştırmalar yapın. Firma ismini yazarak daha önce o firmadan hizmet alan kişilerin herhangi bir şikayeti var mı kontrol edebilirsiniz. En doğal yöntem bu şekilde Google amcadan bilgi almaktır.


Ödemeler


Ödeme yaparken genellikle banka hesabı tercih edin. Kredi kartı veya paypal gibi ödeme seçeneklerini firmayı tanıdıktan sonra kullanın. Daha önce hizmet almadığınız ismi cismi belirli olmayan firmalara kredi kartı bilgisi vermek doğru bir davranış olmayacaktır.


Alan Adı Uzantısı


Firma olarak hizmet verenler genellikle com.tr uzantılı alan adları kullanırlar. Bu alan adları ODTÜ tarafından resmi evrak incelemesi sonucu kullanıma açılan alan adlarıdır. Cebinde parası olan herkes com.tr uzantılı alan adı tescil edememektedir. Kurumsal olarak hizmet veren bir firma com.tr alan adı üzerinden hizmet vermeyi tercih eder.





SEO Ajansı Türkiye

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

themeforest Multinews - Multi-purpose Wordpress News,Magazine theme free download

Multinews - Multi-purpose Wordpress News,Magazine Item Details Comments Support Live Preview Screenshots   Facebook   Google Plus   Twitter   Pinterest Multinews is News/Magazine wordpress theme with very beautiful design, You can use Multinews for Magazine, newspaper and blog, Multinews has many unique features such as Flipping magazine, Beautiful mega menus, a lot of Layouts options, Ajax Live search, Author Timeline, popular plugins integrated ( Woocommerce, bbPress, Ad Rotate, MailPoet Newsletters, Contact form 7 and much more). Multinews is best choice to create a Beautiful & Powerful News/magazine/blog website The Latest version is 1.7.2 –  Changelog More Features Fully Responsive design  – with custom responsive navigation menu support icons and colos, every single element is adapt Page Builder  – Very powerful and easy to use allow you to create a very complex layouts in seconds also it has a front-end build

wordpress forum teması

KLEO – Next level Premium WordPress Theme http://themeforest.net/item/kleo-next-level-premium-wordpress-theme/6776630?ref=panteist KLEO - Sonraki seviye Premium WordPress Tema Ürün Detayları Yorumlar Destek Canlı Önizleme Ekran       KLEO - Next Level Premium WordPress Tema Son derece esnek, Tamamen özelleştirilebilir Wordpress Çok Amaçlı tema zorlu ihtiyaçlarına uygun. Artık müthiş bir web sitesi oluşturmak için profesyonel bir geliştirici veya tasarımcı olması gerekir.  Kolayca çarpıcı topluluk, şirket sunumu veya üyelik web sitesi oluşturmak.  Hayal gücünüzü vahşi çalışmasına izin ve hayallerinizdeki sitesi oluşturmak.  KLEO başlamak için tüm araçlara sahiptir. KLEO SON WORDPRESS 4.0 VE BUDDYPRESS 2.1 ILE UYUMLUDUR             Diğer Özellikler HTML5 ve CSS3 ve jQuery powered Kutulu ve Geniş versiyonları Tema kurulum talimatları (adım adım) Kolayca Sayfa Builder ile sayfaları oluşturmak  - Gerekli Hayır HTML becerileri Ço