Ana içeriğe atla

Recep Tayyip Erdoğan Google Glass Test Etti

Türkiye Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Silikon Vadisine giderek Google’nin dünyada etki yaratan yeni Google Glass ürününü ve Sürücüsüz Otomobil‘i test etti.


Dünyaca ünlü bilişim firmalarının bulunduğu SAN FRANCİSCO, Türkiye Başkbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı misafir etti. Yakın zamanda “Buraya benzer bir proje İstanbul’da da olacak” dedi.


ABD gezisinde ilk olarak Microsoft‘u ziyaret eden Erdoğan, Google Maps programını yakından inceledi. Memleketi olan Rize’yi yakından inceleme fırsatı bulan Erdoğan, gördüğü teknoloji karşısında hayretini gizleyemedi.


Microsoft CEO’su Steve Ballmer daha önce Türkiye gezisinde Erdoğan’ı ziyaret etmiş ve kendisine bir kravat hediye edilmişti. Silikon vadisine gelen Erdoğan’ı karşılayan Ballmer’in üzerinde Türkiye ziyaretinde ki hediye edilen kravat görenlerin dikkatini çekti.


Microsoft turu sonrasında Apple şirketini ziyaret eden Erdoğan’ı , şirketin başkan yardımcısı Jeff Willams karşıladı. Willams, Apple gezisi süresince Erdoğan’a hazırladıkları yeni ürünleri hakkında bilgiler verdi.



Başbakan Erdoğan’ın Silikon vadisindeki son durağı Google şirketi oldu. Google şirketinde Erdoğan’ı Başkan Yardımcısı Rachel Whetstone karşıladı. Şoförsüz araba ile 15 dk tur atan Erdoğan, dünyaca ünlü Google binasını gezmeye başladı.



Gezi sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, Silikon vadisine benzer bir projeyi İstanbul’da faaliyete sokmak istediklerini açıklayarak şöyle konuştu ;


“Silikon Vadisi’nde neler olup bitiyor yerinde görmek istedik. Yakında buraya benzer bir proje İstanbul’da olacak. Fatih Projemız 10 milyon tablet ve 2 -2.5 milyon arası akıllı tahtayı kapsıyor. Açacağımız ihale öncesi burada çalışabileceğimiz şirketleri gezdik, deneyim edindik. Bizler de bu konularda daha çok ileriye gidebilmemiz için genç mühendisler yetiştirmeliyiz. Buradaki teknolojik çalışmaları yerinde gördüğüm için çok mutluyum.”


Şoförsüz Otomobil ve Google Glass ürünlerini test eden Erdoğan iki ürünüde çok başarılı buldu.





Recep Tayyip Erdoğan Google Glass Test Etti

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

themeforest Multinews - Multi-purpose Wordpress News,Magazine theme free download

Multinews - Multi-purpose Wordpress News,Magazine Item Details Comments Support Live Preview Screenshots   Facebook   Google Plus   Twitter   Pinterest Multinews is News/Magazine wordpress theme with very beautiful design, You can use Multinews for Magazine, newspaper and blog, Multinews has many unique features such as Flipping magazine, Beautiful mega menus, a lot of Layouts options, Ajax Live search, Author Timeline, popular plugins integrated ( Woocommerce, bbPress, Ad Rotate, MailPoet Newsletters, Contact form 7 and much more). Multinews is best choice to create a Beautiful & Powerful News/magazine/blog website The Latest version is 1.7.2 –  Changelog More Features Fully Responsive design  – with custom responsive navigation menu support icons and colos, every single element is adapt Page Builder  – Very powerful and easy to use allow you to create a very complex layouts in seconds also it has a front-end build

wordpress forum teması

KLEO – Next level Premium WordPress Theme http://themeforest.net/item/kleo-next-level-premium-wordpress-theme/6776630?ref=panteist KLEO - Sonraki seviye Premium WordPress Tema Ürün Detayları Yorumlar Destek Canlı Önizleme Ekran       KLEO - Next Level Premium WordPress Tema Son derece esnek, Tamamen özelleştirilebilir Wordpress Çok Amaçlı tema zorlu ihtiyaçlarına uygun. Artık müthiş bir web sitesi oluşturmak için profesyonel bir geliştirici veya tasarımcı olması gerekir.  Kolayca çarpıcı topluluk, şirket sunumu veya üyelik web sitesi oluşturmak.  Hayal gücünüzü vahşi çalışmasına izin ve hayallerinizdeki sitesi oluşturmak.  KLEO başlamak için tüm araçlara sahiptir. KLEO SON WORDPRESS 4.0 VE BUDDYPRESS 2.1 ILE UYUMLUDUR             Diğer Özellikler HTML5 ve CSS3 ve jQuery powered Kutulu ve Geniş versiyonları Tema kurulum talimatları (adım adım) Kolayca Sayfa Builder ile sayfaları oluşturmak  - Gerekli Hayır HTML becerileri Ço