Ana içeriğe atla

gmail açma

KONU TAMAMEN KENDİ ANLATIMIMDIR. BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRENLER YAPAMAZ İNŞALLAH


Merhaba arkadaşlar. Herkes kendine açabilsin diye gmail hesaplarını anlatmak istedim.

1) Şimdi öncelikle bize gereken şey bir adet taze taze mozilla firefox. İNDİR

2) Daha sonra bir adet eklenti kurmamız gerekmekte. Eklentinin adı anonymoX. İNDİR

3) Bu eklentiyi kurduktan sonra tarayıcımızı yeniden başlatıyoruz. Daha sonra adres çubuğu sayfa yenileme butonu yanında mavi bir x işareti göreceksiniz. ( bkz. ) Tıklayın ona.

Açılan dik dikdörtgen kutuda ' Identities ' diye bir yer göreceksiniz. ( bkz. http://j1306.hizliresim.com/1b/2/nq264.png )

Bu bölümde yapmanız gereken oradan herhangi birini seçmeniz. Örnek olarak 'nl4' e tıklıyorum ve ( bkz. http://p1306.hizliresim.com/1b/2/nq29x.png )

Şimdi bu yöntemle istediğiniz kadar gmail adresi açabilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------------

Şimdi gelelim doğrulama işlemine.

1) Bunun için herhangi bir tarayıcıdan ( internet explorer denen zıkkım haricinde hepsi ) PİNGER TEXT adresine giriyoruz.

2) Karşımıza giriş ekranı geliyor. Giriş ekranının altında gördüğümüz ' Create Account ' linkine gidiyoruz. ( bkz. http://p1306.hizliresim.com/1b/2/nq2gl.png )

3) Boş kısımları dolduruyoruz.
( bkz. http://j1306.hizliresim.com/1b/2/nq2jl.png )

4) Daha sonra zip code sayfası gelecek. Bu kısım için abd den zip code giriyoruz.
POSTA KODLARI sayfasından bulabilirsiniz.

5) 4. adımı tamamladıktan sonra karşımıza numara listesi çıkacak. Herhangi bir numarayı seçip bir yere kaydedip ( lazım olacak ) devam ediyoruz ve mail onayı yapıyoruz. Çıkış yapıp tekrar panelimize giriyoruz.

6) Numaramızı youtube numara-onay kısmına yazıp ( numara arasında ki - tire işareti olmayacak ) bekliyoruz. Pinger sayfamızı açıp gelen karışık yazıların en son satırında ki kısma bakıyoruz. Aralarda ki sayıları alıp tek tek kod kısmına yazıyoruz youtube da ve hesabımız onaylı artık...


Bazen pinger mesaj ulaşmıyor. Başka ülke zip kodu ile başka numara alıp deneyin elbet bulacaksınız. Bol kazançlar herkese

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

themeforest Multinews - Multi-purpose Wordpress News,Magazine theme free download

Multinews - Multi-purpose Wordpress News,Magazine Item Details Comments Support Live Preview Screenshots   Facebook   Google Plus   Twitter   Pinterest Multinews is News/Magazine wordpress theme with very beautiful design, You can use Multinews for Magazine, newspaper and blog, Multinews has many unique features such as Flipping magazine, Beautiful mega menus, a lot of Layouts options, Ajax Live search, Author Timeline, popular plugins integrated ( Woocommerce, bbPress, Ad Rotate, MailPoet Newsletters, Contact form 7 and much more). Multinews is best choice to create a Beautiful & Powerful News/magazine/blog website The Latest version is 1.7.2 –  Changelog More Features Fully Responsive design  – with custom responsive navigation menu support icons and colos, every single element is adapt Page Builder  – Very powerful and easy to use allow you to create a very complex layouts in seconds also it has a front-end build

wordpress forum teması

KLEO – Next level Premium WordPress Theme http://themeforest.net/item/kleo-next-level-premium-wordpress-theme/6776630?ref=panteist KLEO - Sonraki seviye Premium WordPress Tema Ürün Detayları Yorumlar Destek Canlı Önizleme Ekran       KLEO - Next Level Premium WordPress Tema Son derece esnek, Tamamen özelleştirilebilir Wordpress Çok Amaçlı tema zorlu ihtiyaçlarına uygun. Artık müthiş bir web sitesi oluşturmak için profesyonel bir geliştirici veya tasarımcı olması gerekir.  Kolayca çarpıcı topluluk, şirket sunumu veya üyelik web sitesi oluşturmak.  Hayal gücünüzü vahşi çalışmasına izin ve hayallerinizdeki sitesi oluşturmak.  KLEO başlamak için tüm araçlara sahiptir. KLEO SON WORDPRESS 4.0 VE BUDDYPRESS 2.1 ILE UYUMLUDUR             Diğer Özellikler HTML5 ve CSS3 ve jQuery powered Kutulu ve Geniş versiyonları Tema kurulum talimatları (adım adım) Kolayca Sayfa Builder ile sayfaları oluşturmak  - Gerekli Hayır HTML becerileri Ço